Race Real Dirt 2017 groot succes!

Het was een lang en druk weekend, maar wat was het gaaf! Drie dagen lang reden de snelste rc auto’s van de Benelux over het circuit van MAC Vlijmen. De baan lag er goed bij en met de zorg van de track crew afgelopen weekend werd deze door het weekend alleen maar beter! De ideale lijn werd door de vele auto’s dicht en vol met rubber gereden wat zorgde voor enorm veel grip! Door de condities van de baan ging de snelheid omhoog wat niet alleen gaaf was, maar ook de races ten goede kwam!

Verslag 1e wedstrijd winterkampioenschap

Het is zondagochtend, de wekker gaat veel te vroeg en buiten regent het terwijl de temperatuur maar een paar graden boven het vriespunt ligt. Normaal zou ik me nog een keertje omdraaien, maar vandaag niet! De eerste wedstrijd van het winterkampioenschap staat op het programma en we hebben er zin in!

Dit bleek wel toen ik arriveerde bij de manege. Veel deelnemers waren er al, en nog meer zouden er komen. Direct kreeg ik van verschillende te horen hoe erg ze uit hadden gekeken naar deze wedstrijden. En ze waren duidelijk niet de enige! De auto’s stonden tot ver in de straat.

Verslag Endurance race 2016

Op zaterdag 30 juli werd er voor het eerst een Endurence Race georganiseerd bij MAC Vlijmen. Om 10:00 was de start en om 22:00 viel de finish vlag. Tussendoor werd er een heerlijke en gezellige barbecue gehouden. Een Endurence Race is een race waarbij er verschillende teams tien uur lang of meer het tegen elkaar op moesten nemen. Één team bestaat vaak uit rond de vijf personen. Uniek aan deze race is dat de wedstrijd 2 uur stil gelegd werd om gezellig te barbecueën en bij te praten. Op deze dag namen er vier teams deel uit van de race.