Race Real Dirt groot succes!

Het was een lang en druk weekend, maar wat was het gaaf! Drie dagen lang reden de snelste rc auto’s van de Benelux over het circuit van MAC Vlijmen. De baan lag er goed bij en met de zorg van de track crew afgelopen weekend werd deze door het weekend alleen maar beter! De ideale lijn werd door de vele auto’s dicht en vol met rubber gereden wat zorgde voor enorm veel grip! Door de condities van de baan ging de snelheid omhoog wat niet alleen gaaf was, maar ook de races ten goede kwam!

Niet alleen in de A-finale was het spannend maar ook de finales eronder werd een knap staaltje racen getoond! De kroon werd gespannen door de 2wd C-finale waar tot de laatste finale nog 4 rijders kans maakte op de overwinning en van start tot finish meerdere auto’s nek aan nek streden om de eerste plek. Maar ook in de A-finale 4wd was het spannend tot het einde, drie auto’s scoorde een 3e & 4e plaats en dus 7 punten. Uiteindelijk waren de beste resultaten leidend.

Een erg geslaagd evenement waar naast het goede racen, een goede sfeer zorgde voor een perfect weekend! Als het aan ons ligt volgend jaar weer maar dan met een nog voller deelnemersveld!

Een prachtig evenement dat zonder de inzet van onze fanatieke leden nooit had kunnen plaatsvinden. Dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor en achter de schermen!

Dag 1 - Training / Dag 2 - 2wd Buggy / Dag 3 - 4wd Buggy

Verslagen:
Model Action (Nederlands) / Neobuggy (English) / Circus RC (French)