Update: Baan werkzaamheden 27 sept t/m 2 okt. (met foto's!)

Gepost in Nieuws

Update:
Na een aantal dagen hard werken mag het resultaat er zijn! Het volledig afwerken zal nog een paar avonden kosten, maar de baan is weer rijdbaar!

WhatsApp Image 2016 10 02 at 16.16.25 WhatsApp Image 2016 10 02 at 16.16.24 

Zoals sommige misschien al hebben gehoord zijn er plannen om het circuit op een aantal plekken aan te passen en te verbeteren. Om dit te kunnen realiseren zal er volgende week tussen 27 en 2 oktober gewerkt worden aan de baan. Er kan in die tijd dus niet gereden worden. Er is een hoop werk te doen, maar met veel handen kan het allemaal vlot gaan. Ben je dus in de gelegenheid een van de klusdagen te helpen? Dan vinden we het fijn als je een handje komt helpen. Uiteraard staat de koffie klaar!

Wat is de planning?

Op zaterdag 1 oktober zal er met graafmachines machinaal aan de baan gewerkt worden. Het is zaak dat voor deze tijd de baan waar nodig afgebroken en voorbereid wordt. Dit zodat de machines zaterdag direct aan de slang kunnen. De voorbereidingen staan gepland op dinsdag 27 september. Daarnaast zal na zaterdag de baan weer opgebouwd en race klaar gemaakt moeten worden, dit staat zondag 2 oktober op de planning.

Heb je dus dinsdag (27 sept) vanaf 18:30 en/of zondag (2 okt) vanaf 10:00 de tijd om een handje bij te helpen? Dan zien we je graag! (Laat even weten als je van plan bent te komen, dan hebben we een idee op hoeveel man we kunnen rekenen.)

Wat gaat er veranderd worden?

De tafel-tafel veranderd in één grote dubbel. De schuine tafel rechts achterin wordt aangepast. Daarnaast komt er een extra jump bij! Hiervoor zal in het middenterrein wat geschoven worden met de lay-out. Verder zullen er hier en daar wat kleine dingen veranderd worden. Kortom, genoeg te doen om de lay-out nog leuker te maken!

We hopen jullie op deze dagen te zien zodat we de afsluitende clubrace op het vernieuwde circuit kunnen racen!