Opening nieuwe circuit op 16 (open dag) & 17 (race) mei!

Gepost in Wedstrijdverslagen

Na maanden inzet van de leden die betrokken zijn geweest bij het verbouwen van het circuit, komt het einde dan eindelijk in zicht! Het weekend van 16 en 17 mei zal dan ook in teken staan van de opening van het nieuwe circuit. Dit zal gebeuren met diverse activiteiten!


Zaterdag 16 mei - Open dag!
Omdat we natuurlijk enorm trots zijn op wat er de afgelopen tijd neer gezet is willen we natuurlijk iedereen de kans geven om een kijkje te komen nemen! Dit doen we door op zaterdag 16 mei een opendag te organiseren met diverse standjes met informatie over de hobby en club, demo wedstrijden en natuurlijk de mogelijkheid om met je eigen auto een rond je komen proberen!

Voor wij?
De open dag is voor iedereen! Heb je een modelauto en wil je rijden op een echt circuit? Of vind je het leuk om te wat meer te weten te komen over de hobby? Of misschien bent u wel die wandelaar of fietser die zich steeds afvraag wat er zich nou precies afspeelt op dat stukje grond. Je bent welkom! En vergeet vooral niet andere mensen mee te nemen!

Programma
10:00u - Start open dag
17:00u - Afronding dag

Kosten
Gratis! We willen iedereen vrijblijvend kennis laten maken met MAC Vlijmen.

Locatie
Nieuwkuijkseweg 3
5253PA Nieuwkuijk
Kaart

Standjes
Bevestigd:
- MAC Vlijmen
- ORB Racing (Merk)
- Local hopup shop (Winkel)
...
meer volgt.

Meer info? 
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
En vergeet vooral niet onze facebook pagina te liken om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen! 

We hopen u te zien op 16 mei!

 

Volgend weekend is de (her)opening van het nieuwe circuit! Dit vieren wij met een op zaterdag 16 mei een open dag en...

Posted by MAC Vlijmen on vrijdag 8 mei 2015

Zondag 17 mei - openingswedstrijd!
MAC Vlijmen is met vele evenementen zoals het Winterkampioenschap, de Vintage race, Het Brabant Shortcourse open, diverse clubwedstrijden en nog veel meer een enorm actieve vereniging. Met in het speciaal het organiseren van wedstrijden. Wat is dan een betere manier om een nieuw circuit te vieren dan met een race? Precies! 17 mei zal voor de wedstrijd rijders onder ons de eerste wedstrijd georganiseerd worden. Verdeeld over 3 klasse zullen we zowel 2 als 4 wiel aangedreven buggy's aan de start zien, alsmede de Shortcourse klasse.

Programma:
9:00 - Sluiting inschrijven.
9:30 - Start eerste kwalificatie heats.
13:00 - Start finales (Let op! Dit is slechts een schatting. De werkelijke tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers.)

Klasse:
- 2wd Buggy
- 4wd Buggy
- Shortcourse / Stadium truck

Kosten:
De kosten van deelname bedraagt €10,-.
Voor leden is deze wedstrijd gratis.

Circuit:
De rij richting tijdens de openingsrace is met de klok mee.

Telsysteem:
MAC Vlijmen is uitgerust met de nieuwste AMB/Mylaps decoder. Dit betekend dus we alle originele AMB/Mylaps personal transponders ondersteunen. MRT transponders worden niet ondersteund!

Bij de wedstrijdleiding zijn een beperkt aantal transponder te huur. De kosten hiervan zijn €10,-. Wil je zeker zijn van een transponder? Neem dan contact op.

Inschrijven:
Voorinschrijven kan via de pagina "Inschrijven" en kan t/m donderdag 14 mei.

 

Vergeet je niet in te schrijven voor de openingsrace as zondag! http://goo.gl/VjP766

Posted by MAC Vlijmen on zondag 10 mei 2015

Locatie circuit
Adres: 
Nieuwkuijkseweg 3
5253PA Nieuwkuijk

(Let op: Veel navigatie systemen herkennen het adres niet. Gebruik in dat geval het adres van de molen naast ons circuit: Sint jorisstraat 16.)


De eerste test rondjes op het nieuwe circuit.
Enkele weken geleden werden er na maanden hard werken de eerste rondjes gereden! Deze aller eerste meters werden natuurlijk vastgelegd. Meer informatie over de verbouwing is te vinden op de pagina "Verbouwing '14/'15"

 

Het album kent geen fotos.