Lid worden

MAC Vlijmen heeft als doel om liefhebbers van radiografisch bestuurde auto's bij elkaar te brengen. Jong, oud, beginner of ervaren, iedereen is welkom! Op de clubavond en -wedstrijden kan iedereen gezellig bezig zijn met de hobby. Daarnaast is dit een perfecte gelegenheid om meer te leren over de hobby. Wees niet bang om vragen te stellen, de leden zijn erg behulpzaam! 

Kortom wil je de RC hobby in clubverband beoefenen, op een echt circuit rijden en/of proberen je rondjes zo snel mogenlijk te rijden in een wedstrijd? Dan ben je bij MAC Vlijmen aan het juiste adres!

Waarom lid worden?
Met je lidmaatschap kun je gebruik maken van alle faciliteiten die MAC Vlijmen te bieden heeft. Zo kan je deelnemen aan de clubavonden, clubwedstrijden en overige evenementen die jaarlijks georganiseerd worden! 

Kosten
De kosten van de contributie bedragen voor seizoen 2022:
- t/m 17 jaar €25,-
- Vanaf 18 jaar €50,-

Proberen?
Wil je een keer de sfeer komen proeven en een rondje rijden?
Dat is mogelijk! Iedereen die een keer wil komen rijden kan vrijblijvend 3 clubavonden meerijden. Deze zijn op vrijdagavond. Op deze avond is het mogelijk om te rijden en gezellig een praatje te maken met de andere leden.
Mocht je hierna enthousiast geworden zijn dan kan je lid worden.

Je kan gewoon langskomen wanneer je zelf wilt of even een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We leggen je dan uit hoe alles werkt en als je zelf vragen hebt beantwoorden we die dan uiteraard ook graag!

Ik wil lid worden!
Lid worden is heel eenvoudig! Stuur een mailtje met je N.A.W. gegevens en e-mailadres naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lidmaatschap beeindigen.
Als je je lidmaatschap wilt beëindigen kan je dit doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met duidelijke vermelding van je volledige naam. Om misverstanden te voorkomen is het niet mogelijk dit op een andere manier te doen.