Activiteiten

Op en naast het circuit worden er diverse activiteiten georganiseerd. 
Hieronder vind je een overzicht van de regelmatig terugkomende activiteiten.
Wil je weten wanneer de activiteiten plaatsvinden? Neem een kijkje in de kalender.

Belgisch Kampioenschap

Gepost in Activiteiten

Omdat er op dit moment geen nationale Nederlandse competitie is in de klasse 1/10 off-road, heeft MAC Vlijmen zich aangesloten bij de FBA. De FBA is de Belgische federatie voor modelbouw. Het is dus voor leden van MAC Vlijmen mogelijk om deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap. Daarnaast organiseren wij als club één van de wedstrijden van het  Belgisch kampioenschap. Voor deelname aan het Belgisch Kampioenschap is een licentie nodig. Meer informatie over het Belgisch Kampioenschap is te vinden op: http://fba-rc.be/

Hoewel er op dit moment geen nationale Nederlandse competitie is, is MAC Vlijmen ook aangesloten bij de Nederlandse modelbouwbond de NOMAC. 

Clubkampioenschap

Gepost in Activiteiten

Wat doe je op een circuit? Precies racen! Om deze reden zijn de clubwedstrijden in het leven geroepen. Bij deze wedstrijden kan je op een laagdrempelige manier instromen in de wereld van het wedstrijd rijden. Een combinatie van spannende races en een gemoedelijke sfeer maken deze wedstrijden tot erg leuke dagen! Aan het eind van het seizoen worden in alle categorieën de clubkampioenen gekroond

Clubavonden

Gepost in Activiteiten

Op dinsdagavonden is het circuit open.  Op deze avond is het mogelijk om te rijden en gezellig een praatje te maken met de andere leden. Naast dat er veel gereden wordt,  is het ook een geschikt moment om is te proberen hoe je auto reageert op het afstellen.Heb je interesse hebben om lid te worden? Dan nodigen wij je graag uit om op deze avond langs te komen om de sfeer te proeven en een rondje te proberen. Ben je lid dan krijg je een code voor de poort en dan mag je rijden wanneer je dat maar wil. Voor meer informatie hierover klik je hier.

Winterkampioenschap

Gepost in Activiteiten

In de winter is het vaak te nat en te koud om buiten te kunnen rijden. Om deze reden organiseert MAC Vlijmen elke winter in een binnenlocatie het Winterkampioenschap.
Rijders uit alle uithoeken van Nederland en België komen hier naartoe om te overwinteren.De laatste jaren verrijden we het winterkampioenschap in een manege in Rosmalen. Een hoop zand en een groot dak, kortom de ideale locatie om de winter door te brengen!